UBIJENI TUTINAC DAN RANIJE SEDEO SA NJOM U RESTORANU! Pojavila se šok-slika u medijima, nesrećni mladić NIJE imao pojma šta mu se sprema (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 10:15

UBIJENI TUTINAC DAN RANIJE SEDEO SA NJOM U RESTORANU! Pojavila se šok-slika u medijima, nesrećni mladić NIJE imao pojma šta mu se sprema (FOTO)

Jezivi detalji.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru pokrenulo je istragu protiv dve osobe osumnjičene za ubistvo: mladića (19) iz Sjenice i muškarca (40) iz Novog Pazara, u vezi s krivičnim delom ubistva Tutinca koje je zgrozilo regionalnu javnost.

Ipak, pažnja javnosti uglavnom je usmerena na muškarca (27), takođe iz Sjenice, koji je identifikovan kao glavni osumnjičeni. Trenutno je u bekstvu i protiv njega je izdata međunarodna poternica.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istrage, uhapšena je žena (27), bivša supruga odbeglog, zbog sumnje da je bila upućena u pripreme za krivično delo.

Portal Sandžak danas je došao do fotografije snimljene 7. februara u 23.13 časova, dan pre ubistva, koja prikazuje ženu i nastradalog zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru, skoro 60 kilometara udaljeno od njihovih domova.

Iako je žena bila sa ubijenim Nusretom Destanovićem dan pre ubistva, očigledno mu nije dala nijednu informaciju šta mu se sprema.

Fotografija svedoči o njihovom sastanku neposredno pre ubistva, nakon kojeg je bivši muž poslao poruku s telefona optužene, kojom je nastradalog mladića namamio u zamku. Žena je tokom dva dana bila u kontaktu sa svojim ljubavnikom , kao i sa bivšim mužem.

Situacija postaje složenija kada se uzmu u obzir porodične veze: Uhapšena žena je na Pešteru bila udata u selu gde je živela sa bivšim mužem u Sarajevu pet godina. Nakon razvoda, vratila se u rodno selo na Pešteru. Njena bračna istorija povezana je s porodicom ubijenog; njen brat bio je oženjen sestrom ubijenog, čime su postali porodični prijatelji.

Destanović je, posetivši sestru, započeo vezu s već razvedenom ženom, koja se za njega pokazala kao kobna.

(Srbija Danas/Sandzak danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.