Izvor: Blic, 18.Jan.2021, 07:56

OD - DO +15 Spremite se za VREMENSKI ROLERKOSTER: Led, sneg i oštru zimu zameniće gotovo prolećne temperature - i to u samo nekoliko dana!

Za nedelju koja pred nama možemo reći da će biti turbulentna, bar kada je vreme u pitanju. Prema najavama, od "debelog minusa" kome svedočimo ovog vikenda temperature će do kraja sedmice dostizati i, za ovaj period godine, neverovatnih +15 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbija pred temperaturnim šokom; Od -1 do +15 za samo nekoliko dana

Izvor: B92, 18.Jan.2021

Nedelja pred nama počela je sa debelim minusom, a situacija bi od srede mogla drastično da se promeni...Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), temperature ispod nule zadržaće se još najmanje dva do tri dana..."Za vikend i početkom sledeće sedmice veoma hladno vreme, sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.