Izvor: Blic, 20.Mar.2023, 09:34

Nafta jutros 71 dolar, a barel je skoro išao i do 120! Da li je oštar pad signal i za Srbiju?

Bankarske turbulencije u Americi prošle nedelje bile su okidač za oštriji pad cene nafte na svetskim berzama. Cena barela i u međuvremenu je nastavila da pada i to oštro. Barel na evropskom tržištu jutros je 71 dolar, osam dolara manje nego pre pet dana, a čak 30 dolara manje nego pre nekoliko meseci. Da li je to signal i za Srbiju i kakve cene treba očekivati na našem tržištu?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštar pad cena nafte: Šta to znači za Srbiju?

Izvor: B92, 20.Mar.2023

Bankarske turbulencije u Americi prošle nedelje bile su okidač za oštriji pad cene nafte na svetskim berzama...Cena barela u međuvremenu je nastavila da pada i to oštro. Barel na evropskom tržištu jutros je 71 dolar, osam dolara manje nego pre pet dana, a čak 30 dolara manje nego pre nekoliko...

Nastavak na B92...

Nafta jutros 73 dolara, bitkoin na korak od 27.000

Izvor: Blic, 21.Mar.2023, 09:24

Bankarske turbulencije u Americi prošle nedelje bile su okidač za oštriji pad cene nafte na svetskim berzama. Cena barela i u međuvremenu je nastavila da pada i to oštro, ali jutros je došlo do blagog rasta. Jutros je barel na lonodnskom tržištu tri dolara skuplji nego juće - 73 dolara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.