Izvor: Blic, 28.Sep.2022, 15:13

NOVI USPEH I DRUGI ICAO SERTIFIKAT ZA SRBIJU Obezbeđivanje u vazduhoplovstvu na najvišem nivou

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Mirjana Čizmarov, prisustvovala je 27.09.2022. godine zasedanju Skupštine ICAO u Montrealu, i tom prilikom joj je uručen sertifikat za izuzetan uspeh pri implementaciji standarda i preporučenih praksi u oblasti sistema obezbeđivanja u vazduhoplovstvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obezbeđivanje u vazduhoplovstvu na najvišem nivou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2022

Direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije Mirjana Čizmarov prisustvovala je zasedanju Skupštine ICAO u Montrealu, gde joj je uručen sertifikat za izuzetan uspeh pri implementaciji standarda i preporučenih praksi u oblasti sistema obezbeđivanja u vazduhoplovstvu...Međunarodna organizacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.