Izvor: Blic, 24.Maj.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NISU UMRLE OD GLADI" Potresna ispovest roditelja žene koja je sa ćerkama pronađena mrtva u Beču

- Gotovo sam siguran da moja ćerka Vesna i unuke Suzana i Tanja nisu umrle od gladi! Pre nekoliko dana njihova komšinica nam je rekla da je često viđala Vesnu sa kesama iz prodavnice punim hrane, tako da mi je sumnjiva ta priča da su izgladnele. O njihovoj smrti još uvek ne znamo mnogo detalja, ni kako su, ni zašto su sve tri preminule, ali ne mogu da poverujem da nisu imale šta da jedu - očima punih suza i teško dolazeći do reči, rekao je Stevan Ilić iz sela Vitanovac nadomak Kraljeva, otac Vesne Milošević (46), koja je zajedno sa svojim bliznakinjama - Suzanom i Tanjom (18), u utorak pronađena mrtva u svom stanu u Beču.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NAŠA VESNA I UNUKE NISU UMRLE OD GLADI" Potresna ispovest roditelja žene koja je sa ćerkama pronađena mrtva u Beču

Izvor: Blic, 25.Maj.2019, 00:31

Vesna Milošević i njene ćerke Suzana i Tanja (18), nađene su mrtve u komunalnom stanu u 22. becirku Beča. Prema informacijama koje su preneli austrijski mediji, obdukcija i istraga su pokazali da su njih tri umrle od gladi. Međutim, Vesnini roditelji koji žive u Vitanovcu kod Kraljeva, iako ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.