Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 16:20

"NAPRAVIĆEMO SHOW DA TI IZABEREMO FRAJERA" Ceca progovorila o svom ljubavnom životu: Konačno otkila ZAŠTO JOŠ NEMA DEČKA (Petak, 22h na Blic tv)

U novoj, 34. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 22:00 časova na Mts kanalu 115 Blic Tv-a, imaćete priliku da vidite kako se Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić provode u Italiji sa svojim prijateljima i saradnicima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECU RAŽNATOVIĆ NAPAO PAS: Pevačica doživela neprijatnost u kupovini! Uspela samo ovo da izusti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 09:54

Scena koju niko nije mogao očekivati!..U novoj epizodi "Ceca šou-a" imaćete priliku da vidite kako se Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić provode u Italiji sa svojim prijateljima i saradnicima...U društvu voditelja i frizera folk zvezda i njena sestra posetile su Italiju....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.