CECU RAŽNATOVIĆ NAPAO PAS: Pevačica doživela neprijatnost u kupovini! Uspela samo ovo da izusti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 09:54

CECU RAŽNATOVIĆ NAPAO PAS: Pevačica doživela neprijatnost u kupovini! Uspela samo ovo da izusti!

Scena koju niko nije mogao očekivati!

U novoj epizodi "Ceca šou-a" imaćete priliku da vidite kako se Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić provode u Italiji sa svojim prijateljima i saradnicima.

U društvu voditelja i frizera folk zvezda i njena sestra posetile su Italiju. Razlog nije bio samo turistički, već je Ceca imala i zakazan koncert u Veroni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon tradicionalne vožnje po Veneciji, Lidija i Svetlana su se uputile u kupovinu.

- Teško možeš da nađeš za ogromne veličine stolova, a moj trpezarijski ima preko 3,60. A ova radnja postoji gde imaju i preko četiri metra dužine. A izgledaju jako lepo - pričala je Ceca.

Međutim, ćaskanje je prekinuo pas koji je zalajao na poznatu pevačicu.

- Idi bre kuče, preplaši me - prokomentarisala je vidno uznemirena Ražnatovićka.

Njih dve nastavile su kupovinu po Veneciji, a nije izostala ni gomila fanova koja je htela da se uslika sa popularnom pevačicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEĆEŠ SPAVATI DO KRAJA ŽIVOTA - MIRNO!" Ceca o Anastasijinoj trudnoći! Evo šta ju je savetovala o majčinstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023

Našalila se!..U novoj epizodi "Ceca šou" Svetlana Ražnatović progovorila je o trudnoći svoje ćerke..Gudelj i Anastasija vreme provode u Španiji, gde njen dečko igra za prestižni klub, a pevačica čeka papire. Njih dvoje za par meseci treba da postanu roditelji jedne devojčice...- Anastasija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.