Izvor: Blic, 13.Maj.2024, 21:06

Marka Miljkovića SA LISICAMA NA RUKAMA, policija dovela u URGENTNI CENTAR Nakon haosa u zgradi bivši zadrugar besneo i vikao - EVO ŠTA SE DEŠAVA

Bivši zadrugar i Jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke na Bežanijskoj kosi u Beogradu, snimio je kako u njihov dom dolaze pripadnici policije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANABELA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE MARKA POLICIJA ODVELA U URGENTNI "Ne znam šta je ovo", pevačica u šoku zbog drame na Bežanijskoj kosi

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke, snimio je kako u njihov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u urgentni centar.

Nastavak na Blic...

(VIDEO) MARKA MILJKOVIĆA ODVELI U LAZU LAZAREVIĆ Policija ga sa lisicama sprovodi na psihijatriju: "Gledajte ŠTA MI RADE JER SAM GAĐAO KOMŠIJU JAJIMA"

Izvor: Blic, 13.Maj.2024

Marko Miljković, rijaliti učesnik, uhapšen je večeras nakon haosa sa komšijom na Bežanijskoj kosi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.