Izvor: Blic, 18.Maj.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERKEL STIŽE U HRVATSKU Pruža podršku Plenkoviću, čuvaće je hiljadu policajaca

Nemačka kancelarka i donedavna predsednica nemačkih demohrišćana Angela Merkel dolazi danas u Zagreb kako bi se sastala s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem i učestvovala na velikom predizbornom skupu vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i Evropske narodne partije (EPP) uoči izbora za Evropski parlament, prenosi Hina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka kancelarka dolazi u Zagreb kao podrška Plenkoviću

Izvor: RTV Pink, 18.Maj.2019

Nemačka kancelarka i donedavna predsednica nemačkih demohrišćana Angela Merkel dolazi danas u Zagreb kako bi se sastala s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem i učestvovala na velikom predizbornom skupu vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDž) i Evropske narodne partije (EPP) uoči...

Nastavak na RTV Pink...

MERKEL STIGLA U HRVATSKU Pruža podršku Plenkoviću, čuva je hiljadu policajaca

Izvor: Blic, 18.Maj.2019

Nemački kancelar Angela Merkel doputovala je u Zagreb, gde će danas učestvovati na predizbornom skupu HDZ-a povodom izbora za Evropski parlament.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.