Izvor: Blic, 14.Jun.2021, 11:08

KREDIT ZA STAN I JEFTINIJI OD KIRIJE Kamate nikada nisu bile niže, zajmova je sve više, a da li će vam banka i "dati" krov nad glavom zavisi od jednog USLOVA

Iako cene nekretnina u Srbiji nastavljaju da rastu, čini se da je za one koji odluče da kupe stan putem stambenog kredita, sada prilično povoljan trenutak. Kamate su niske, banke nude razne pogodnosti i olakšice. Narodna banka Srbije prošle godine je donela preporuku da se učešće u stambenim kreditima sa 20 odsto smanji na deset, ali takve uslove nudi tek nekolicina banaka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakvi su trenutno uslovi za stambene kredite i kako izgleda proces apliciranja

Izvor: Kamatica.com, 14.Jun.2021

Iako cene nekretnina u Srbiji nastavljaju da rastu, čini se da je za one koji odluče da kupe stan putem stambenog kredita, sada prilično povoljan trenutak..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.