Izvor: Blic, 27.Apr.2021, 12:38

KOLEGE U STRAHU ZA TANJU SAVIĆ Nestala, nikome se ne javlja: "Danima pokušavam da je dobijem, brinemo se za nju"

Tanja Savić već godinu dana proživljava dramu, otkako je njen suprug Dušan Jovančević u aprilu prošle godine, bez njenog znanja, odveo sinove Đorđa i Maksima u Australiju. Nedavno se u medijima pojavila vest da pevačica uskoro treba da ode po njih, i da za nju dolaze bolji dani, međutim, to izgleda nije tako, jer se Tanja već neko vreme krije od svih, pa i od svojih prijatelja i kolega, kojima se danima ne javlja na telefon.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TANJA SAVIĆ SE DANIMA NIKOME NIJE JAVLJALA Kolege su bile u strahu, a ona se sad oglasila

Izvor: Blic, 28.Apr.2021, 09:56

Kako se pre nekoliko dana pisalo, pevačica Tanja Savić se danima nije čula sa svojim kolegama koji su svakodnevno pokušavali da stupe u kontakt sa njom, a ona im na pozive i poruke nije odgovarala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.