Izvor: Blic, 09.Jun.2023, 10:44

"IMATE SREĆE ŠTO SE PIŠTOLJ ZAKOČIO, INAČE BI VAS SVE POBIO" Zastrašujući detalji ranjavanja policajaca u Somboru, komšije šokirane: "Molili smo Boga da se ne ponovi Mladenovac"

Pripadnici Odreda žandarmerije Đuro Keča i Dragan Mićić, na koje je dok su bili na dužnosti i pokušavali da spreče porodično nasilje u Somboru pucao Petar V. (62) se oporavljaju se i nisu životno ugroženi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMATE SREĆE, INAČE BIH VAS SVE POBIO!" Jezivi detalji ranjavanja policajaca u Somboru: "Bože ne dozvoli da se Mladenovac ponovi"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023

Komšije osumnjičenog kažu da su čuli da je pretio ženi i snaji da će ih ubiti te su se one sakrile u autolimarsku radionicu koju drži sin Veljko...Pripadnici Odreda žandarmerije Đuro Keča i Dragan Mićić, na koje je dok su bili na dužnosti i pokušavali da spreče porodično nasilje u Somboru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.