IMATE SREĆE, INAČE BIH VAS SVE POBIO! Jezivi detalji ranjavanja policajaca u Somboru: Bože ne dozvoli da se Mladenovac ponovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 11:20

"IMATE SREĆE, INAČE BIH VAS SVE POBIO!" Jezivi detalji ranjavanja policajaca u Somboru: "Bože ne dozvoli da se Mladenovac ponovi"

Komšije osumnjičenog kažu da su čuli da je pretio ženi i snaji da će ih ubiti te su se one sakrile u autolimarsku radionicu koju drži sin Veljko.

Pripadnici Odreda žandarmerije Đuro Keča i Dragan Mićić, na koje je dok su bili na dužnosti i pokušavali da spreče porodično nasilje u Somboru pucao muškarac (62) se oporavljaju se i nisu životno ugroženi.

Oni su u samoodbrani ranili napadača koji je prvi pucao u njih i koji je još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Opštoj bolnici u Somboru, pod stalnim policijskim nadzorom i čim bude spreman biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu. On se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilje u porodici.

- Osumnjičeni je najpre izvršio krivično delo nasilje u porodici tako što je u prostorijama kuće pretio supruzi, a potom ispalio jedan hitan iz pištolja marke "bereta" u zid u kući, nakon čega je snaja osumnjičenog pozvala policiju - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Prilikom intervencije pripadnika PU Sombor, kojima su se pridružili i pripadnici Žandarmerije, osumnjičeni je na policiju ispalio najmanje četiri hica.

- Dvojici pripadnika Žandarmerije je naneo povrede, posle čega su pripadnici Žandarmerije u samoodbrani ranili osumnjičenog koji je hospitalizovan i operisan u Opštoj bolnici u Somboru sa povredama u predelu ruku. Osumnjičeni je i dalje u bolnici na intenzivnoj nezi, te će biti lišen slobode čim bude otpušten iz bolnice - objašnjavaju nadležni iz somborskog tužilaštva.

Kako se nezvanično saznaje, policajci su osumnjičenom rekli da pusti oružje, a on je umesto toga zapucao na njih i ranio ih, jednog u rame, drugog u podlakticu.

- Braneći se, policajci su zapucali i ranili i njega a potom su uspeli i da ga razoružaju. Navodno je vikao da imaju sreće što je pištolj zakočio inače bi ih sve pobio - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Komšije koje su čule pucnje iz pištolja odmah su se zaključali, jer su, kako priznaju, još uvek istraumirani od nedavnih tragičnih događaja.

- Zvuk je dolazio iz tog pravca ali iskreno, nije mi palo na pamet da izlazim napolje i gledam šta se dešava. Samo sam zaključala kapiju i pomislila, Bože ne dozvoli da se Mladenovac ponovi – kratko je rekla jedna od komšinica uz napomenu da je znala da on ima oružje, jer je često znao da zapuca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.