Izvor: Blic, 13.Avg.2022, 18:07

GLUMILA DA JE VIDOVITA, S OCEM IZVELA FILMSKU PREVARU Ovo je Srpkinja u bekstvu, ojadila bogatu Brazilku za 142 MILIONA EVRA! (FOTO/VIDEO)

Brazilka Sabin kol Bogisi (48) osumnjičena je da je sa Srpkinjom Dijanom Rosom Vuletić, koja se predstavljala kao vidovnjakinja, iznudila od svoje majke novac, umetnine i nakit u vrednosti od čak 142.42 miliona evra!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srpkinja sa ocem izvela istorijsku prevaru, ojadila Brazilku za 142 miliona € i nestala (FOTO/VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2022, 12:37

Srpkinja Dijana Rosa Vuletić i njen otac Slavko Vuletić trenutno se nalaze u bekstvu i brazilska policija za njima traga.. Brazilka Sabin kol Bogisi (48) osumnjičena je da je sa Srpkinjom Dijanom Rosom Vuletić, koja se predstavljala kao vidovnjakinja, iznudila od svoje majke novac, umetnine i nakit...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.