Izvor: Blic, 18.Maj.2021, 13:39

"Decenijama je važilo pravilo, ako seksualno uznemiravaš studente, za tebe nije bilo kazne, čak ni te smejurije od javne opomene"

Tekst koji sledi sadrži uvredljive i vulgarne izraze, nije namenjen onima s osetljivijom dušicom, što ih naša stvarnost toliko vređa, da radije gledaju na drugu stranu. Naglašavam da navodim jedan hipotetički slučaj, za koji nikad nisam rekla da je istina....Kada neki hipotetički profesor (ili profesorka) hipotetički pošalje hipotetičku poruku studentkinji (ili studentu) neposredno pred diplomski ispit na kome je mentor (ili mentorka), a koja glasi „Je l‘ se krešeš?“ i „Užasno me ložiš“, može biti kažnjen, u najboljem slučaju, samo „javnom osudom“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.