Izvor: Blic, 07.Dec.2023, 11:01

APOKALIPSA NA SEJŠELIMA, UNIŠTENA ČITAVA NASELJA Srbin svedoči o nikad jačoj oluji i eksploziji: "Mali raj se pretvorio u PAKAO" (FOTO, VIDEO)

Sejšele je sinoć pogodila nikad jača oluja, poplave i klizišta uništili su čitava naselja, oštećeni su brojni putevi, a došlo je i do eksplozije u skladištu eksploziva. Iz ovog malog raja na planeti, jutros stižu snimci haosa, a svemu tome svedoči i jedan Srbin koji se tamo zatekao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNE SCENE IZ RAJA NA ZEMLJI Na Sejšelima vanredno stanje zbog oluje i požara, kamere snimile dramatičan trenutak EKSPLOZIJE (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Dec.2023

Na Sejšelima je proglašeno vanredno stanje nakon velike eksplozije u industrijskoj zoni na glavnom ostrvu Mahe. Eksplozija se desila u vreme kada je zemlju pogodila nikad jača oluja, poplave i klizišta, koji uništili su čitava naselja

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.