Izvor: Luftika.rs, 06.Maj.2021, 11:25

Vučićeve 3 hiljade napravile kolaps u tržnim centrima, vakcina pa šoping

Koliku moć u Srbiji imaju tri crvene jasno je po redovima koji su osvanuli na vakcinalnim punktovima u beogradskom tržnom centru Ušće. Jutros je oko stotinu ljudi čekalo red ispred pokretnih stepenica, a zbog gužve angažovani su i pripadnici Komunalne policije i službe obezbeđenja.
Prvih 100 vakcinisanih u tržnom centru dobiće vaučere od po 3.000 dinara, robne nagrade, ali i Vučićeve 3.000 u junu.
Među prvim vakcinisanima jutros je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Jelena Karleuša, piše Danas.
“Upravo sam dobila vakcinu, osećam se odlično. Nisam osetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, deci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo”, rekla je Karleuša nakon što je primila fajzer vakcinu.
Uz pomoć Karleuše i vaučera za kupovinu u TC Ušće, država namerava da u skorijem periodu dostigne brojku od 50 odsto vakcinisanih Beograđana.
Oni koji su došli čekali punktove u tržnim centrima da bi se vakcinisali listom kažu da je to kako bi izbegli gužve i da to nema nikakve veze sa vaučerima.
Akcija “vaučer za vakcinu” se nastavlja i sutra kad će prvih 50 vakcinisanih dobiti šoping vaučer u vrednosti od 5.000 dinara, a prvih 100 vakcinisanih u subotu dobiće po poklon paket. Na sve to i Vučićeve 3 hiljade kao nagradica za odgovornost.
Vučič nagrađuje vakcinisane – 3 iljade za gospođu, 3 za gospodina

Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.