Izvor: marketingITD.com, 28.Feb.2015, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 5 dana do konferencije Marketing Kingdom Beograd!

Konferencija Marketing Kingdom Belgrade, koja će se održati 5. i 6. marta 2015. godine u prostorijama Cineplexxa u tržnom centru Ušće, uključuje prezentacije nekih od najinovativnijih stručnjaka u polju globalnog marketinga.
Rik Veb iz kompanije Microsoft Oy će sa delegatima podeliti sjajne savete o najboljem načinu za prezentovanje marketinških ideja nadređenima u kompaniji. Događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << takođe uključuje prezentacije Edvarda Kastelja iz You Tubea, koji će govoriti o snazi društvenih medija, kao i prezentacije Anje Jakubovski iz kompanije Coca-Cola na temu iskustva potrošača, Malene Cutuli iz kompanije Shell o online navikama potrošača i Eve Apelbaum iz BBC-a koja će govoriti o tome koliko je za uspešno upravljanje kompanijom od sve veće važnosti kreiranje timova koji će se baviti promocijom u društvenim medijima.
,,Više od 150 kompanija se registrovalo za konferenciju Marketing Kingdom Belgrade i sretni smo što smo ponovo uspeli da dovedemo neke od najinovativnijih organizacija iz regiona na naš događaj. Radimo naporno kako bismo našim delegatima ponudili interaktivan sadržaj i korisne mehanizme koje će oni moći da primene kada se vrate u svoje kompanije“, navodi Kosta Petrov, glavni organizator konferencije Marketing Kingdom.
Marketing Kingdom Belgrade je peto regionalno izdanje konferencije Marketing Kingdom. Od 2012. godine do danas, Marketing Kingdom je održan u Kataru i Azerbejdžanu, a kasnije ove godine događaj će se takođe održati i u Jordanu.
Za više informacija o ceni i kartama molimo posetite zvaničnu stranicu.
The post Još 5 dana do konferencije Marketing Kingdom Beograd! appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.