Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2023, 19:10

EXIT i Coca-Cola zaokružuju najjače festivalsko VR iskustvo događajima u Beogradu

U nekoliko gradova Srbije i Severne Makedonije tokom maja i juna meseca EXIT i Coca-Cola doneli su niz događaja i najbolje festivalsko VR iskustvo u okviru EXITVERSE @ Coke Studio turneje, a upravo ova turneja biće zaokružena glavnim događajima u Beogradu 17. i 18. juna ispred tržnog centra Ušće. Tako će Beograđane u subotu, dočekati Rescobar i DJ Eye, a već u nedelju, Marko Nastić i Vaso. Početak oba događaja zakazan je za 16 časova, a traju sve do 22 časa, dok će ulaz za sve posetioce, kao i do sada, biti besplatan.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veče najlepših srpskih i ruskih pesama u Boru, besplatan ulaz

Izvor: Bor030.net, 16.Jun.2023

Koncert „Veče najlepših srpskih i ruskih pesama“ biće održan u subotu 17. juna na velikoj sceni Muzičke škole Miodrag Vasiljević u Boru. Na koncertu će nastupati pijanistkinja Mina Krajnović i vokalna solistkinja Milica Dosković. Početak nastupa je 19 časova, a ulaz je besplatan The post...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.