Bioskop Cineplexx u STOP.SHOP centru na jesen

Izvor: RadioCity.rs, 28.Apr.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskop Cineplexx u STOP.SHOP centru na jesen

Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna pet godina, sa bioskopima u Delta City-u i UŠĆE Shopping Centru u Beogradu i tržnom centru Plaza u Kragujevcu. Novim Cineplexx-om u najvećem gradu na jugu Srbije proširuje se bioskopska mrežu i pruža posetiocima savršen filmski doživljaj.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx bioskopi sa najsavremenijom digitalnom opremom omogućavaju izuzetno visok kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << slike i zvuka, kao i 3D tehnologiju u salama u Beogradu i Kragujevcu.

Danas Cineplexx mrežu čini 40 bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji.

Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće,   Kragujevac

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.