Beograd: Jedna osoba teško povređena u udesu kod TC Ušće

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 07:11

Beograd: Jedna osoba teško povređena u udesu kod TC "Ušće"

Beograd -- Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u blizini tržnog centra "Ušće", rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

"U tom saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 00.50 sati, tri osobe su prebačene u dežurnu medicinsku ustanovu, a jedna je teško povređena", naveli su iz Hitne.

Incidenata nije bilo, a najviše poziva stiglo je od astmatičara.

Hitna pomoć je tokom večeri i noći intervenisala 86 puta, od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga 19 puta na javnom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Jedna osoba teško povređena u udesu kod Ušća

Izvor: Blic, 10.Jul.2023

Jedna osoba teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u blizini tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.