Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2011, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani slovenačke privrede u Novom Sadu

NOVI SAD -

U okviru manifestacije "Dan slovenačke privrede u Novom Sadu", u tržnom centru "Merkator" predstavljeni su proizvodi osam slovenačkih preduzeća koja posluju u Srbiji, nakon čega je u Master centru Novosadskog sajma priređen poslovni forum radi pomoći kompanijama dveju zemalja u investiranju i pronalaženju zajedničkih interesa na domaćim i stranim tržištima.

Obraćajući se privrednicima, predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ekonomska saradnja Vojvodine sa Slovenijom ima budućnost ne samo zbog ranijih tradicionalnih veza nego i zajedničke evropske perspektive Slovenije i Srbije.

Slovenački ambasador u Beogradu Franc But je naglasio da su ovakvi susreti privrednika, u organizaciji poslovnih klubova Slovenije u Beogradu i Vojvodini, dobra prilika za ostvarivanje i proširenje poslovne saradnje pa i za nove investicije, koje su preduslov za otvaranje novih radnih mesta i izlazak iz ekonomske krize.


Pogledaj vesti o: Tržni centar Forum,   Merkator

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.