Zakon o prodaji nepokretnosti vraćen u parlament

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakon o prodaji nepokretnosti vraćen u parlament

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić vratio je Skupštini Srbije Zakon o posebnim uslovima prodaje određenih nepokretnosti u svojini Srbije na ponovno razmatranje.

To je N1 potvrdila savetnica predsednika Stanislava Pak.

Parlament je usvojio taj zakon 31. avgusta i njime se propisuje prodaja stanova, stambenih objekata, poslovnog prostora i poslovnih zgrada.

Ministar finansija Dušan Vujović je u Skupštini, obrazlažući taj zakon, rekao da će država >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u narednom periodu u okviru najavljene prodaje državnih nepokretnosti ponuditi poslovne prostore i stanove, koji su već dati u zakup i nisu nužni za funkcionisanje države, ali ne i diplomatska predstavništva.

Taj predlog je, prema njegovim rečima, pokušaj države da se približi bilansu stanja kada je reč o imovini.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.