ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE VUČIĆA I NIKOLIĆA: Blisko ćemo sarađivati i u budućnosti

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE VUČIĆA I NIKOLIĆA: Blisko ćemo sarađivati i u budućnosti

Premijer Aleksandar Vučić i predsednik Republike Tomislav Nikolić razgovarali su danas o političkobezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju. Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim izazovima i iskušenjiima, na koje je neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva. Jedinstvo svih državnih funkcionera‎ u rešavanju regionalnih problema i izbegavanje krize najširih razmera, prioritetni su zadaci i predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Nikolića i premijera Vučića, navodi se u saopštenju.

Predsednik i premijer usaglasili su mere i poteze po pitanju bosanskohercegovačke tužbe za genocid protiv Srbije, kao i po pitanju odbrane vitalnih srpskih nacionalnih interesa povodom predloga za članstvo tzv. države Kosovo u UNESCO-u i Savetu Evrope.

Dogovoreno je dnevno koordinisanje po ovim ključnim pitanjima za državu Srbiju.

Istovremeno, predsednik Nikolić i premijer Vučić razgovarali su i o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Dvojica sagovornika okarakterisala su svoju dosadašnju saradnju kao važnu, značajnu i uspešnu za Srbiju i dogovorili se da blisko sarađuju i u budućnosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je zajedničko saopštenje Vučića i Nikolića

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić saglasili su se u ponedeljak da je na ozbiljne izazove i iskušenja pred kojima se Srbija nalazi neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva, i dogovorili se da blisko sarađuju i u budućnosti...Tekst...

Nastavak na Vesti-online.com...

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:..Premijer Aleksandar Vučić i predsednik Republike Tomislav Nikolić razgovarali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.