Vučić: Izbeglice podržite Nikolića

Izvor: B92, 22.Apr.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izbeglice podržite Nikolića

Aleksandar Vučić ističe da na predstojećim izborima svi izbegli treba da glasaju za Tomislava Nikolića jer će on biti najbolji predsednik za sve Srbe u regionu.

On je na skupu Koalicije udruženja izbeglica pozvao okupljene da podrže Nikolića i listu 'Pokrenimo Srbiju'. "Samo tako možemo da obezbedimo drugačiju budućnost, veća prava i povratak onih koji to žele. Tako možemo i da garantujemo da ono što vam pripada, imovinu koju su sticali vaši preci niko ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da vam otima jer će država Srbija za to da se bori".

"Hoću da živim u slobodnoj Srbiji, u kojoj neće biti sramota izgovoriti ime krajiško, u kojoj neće biti sramota reći da ste Srbin, u kojoj ćete moći da živite životom dostojnim čoveka", rekao je Vučić.

Predsednik Koalicije udruženja izbeglica u Srbiji Miodrag Linta podsetio je da je ta koalicija sa Srpskom naprednom strankom potpisala sporazum o saradnji, jer su jedino naprednjaci pokazali spremnost da podrže temeljne zahteve koalicije.

Reč je o usvajanju rezolucije o poštovanju ljudskih prava izgnanih i prognanih Srba i drugih oštećenih gradjana iz bivših jugoslovenskih republika, u Skupštini Srbije, i osnivanju fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima.

On je dodao da su izbeglice u pokušajima da ostvare svoja prava nisu imale podršku aktuelne vlasti, koja, kako je rekao, "vodi politiku lažnog pomirenja preko ledja prekodrinskih Srba".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Izbeglice podržite Nikolića

Izvor: Šumadija Press, 23.Apr.2012, 11:03

Aleksandar Vučić ističe da na predstojećim izborima svi izbegli treba da glasaju za Tomislava Nikolića jer će on biti najbolji..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.