Veljović: Utvrditi razloge i motive, ali i pozadinu

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljović: Utvrditi razloge i motive, ali i pozadinu

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je u petak uveče da će tražiti da se utvrde razlozi i motivi, svi učesnici, ali i pozadina svega što se dešava oko prisluškivanja predsednika Srbije Tomislava Nikolića i prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića.Veljović je, u izjavi za RTS, rekao da svi državni organi i celokupna javnost moraju sa tim biti upoznati do kraja."Svi državni organi i celokupna javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << moraju sa ovim biti upoznati do kraja.Ne bih želeo da ovo bude još jedan u nizu udaraca na formirane radne grupe koje se bave borbom protiv korupcije i organizovanog kriminala, a vezano pre svega za 24 privatizacije sa ciljem da se one rasformiraju, a njihov rad obesmisli", rekao je Veljović.Predsednik Nikolić i prvi potpredsednik Vlade Vučić otvoreno su izjavili da ih neko prisluškuje. "Mi smo tu upali u zmijsko gnezdo, među ljude koji koriste visoke funkcije u mnogim službama da gospodare životima, među ljude koji su se drznuli da prisluškuju najpre mene, pa onda i Aleksandra Vučića. To će morati da se istraži do kraja. Tako u Srbiji ne može da se živi", rekao je ranije Nikolić za RTS.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Milorad Veljović: Krivci će biti otkriveni

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2012

TRAŽIĆU da se utvrde razlozi i motivi, svi učesnici, ali i pozadina svega što se dešava oko prisluškivanja predsednika Srbije Tomislava Nikolića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića - rekao je za RTS direktor policije Milorad Veljović. On je naglasio da svi državni organi i celokupna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.