Izvor: S media, 23.Maj.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Upoznavanje" s novim predsednikom: Nikolić sa diplomatama

Lider Srpske napredne stranke i izabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je i danas, u sedištu stranke, sa ambasadorima više evropskih zemalja.

Nikolića su u novobeogradskoj Ulici Palmira Toljatija posetili ambasadori Ruske Federacije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Aleksandar Konuzin, Belorusije Vladimir Čušev i češka ambasadorka Hana Hubačkova.

Analitičari: Zašto Tadić treba da bude premijer

"Njujork tajms" o Nikoliću: Slediće evropski put

S media istražuje: Šta je Tadić ostavio Nikoliću u amanet?

"Tema sastanka ambasadora Konuzina sa Nikolićem je bila bilateralna saradnja," kratko je rekla Tanjugu portparolka ambasade Ruske Federacije Svetlana Ščevčenko.

Portparol ambasade Belorusije Denis Sidorov takođe je rekao da su Čaušev i Nikolić razgovarali o saradnji Srbije i Belorusije, te da je ambasdor Nikoliću uručio čestitku beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka.

Nikolić se posle pobede u drugom krugu predsedničkih izbora 20. maja sastao sa ambasadorom Nemačke Volfgangom Masom, a juče i sa diplomatskim predstavnicima Slovačke Janom Varšom I Italije Armandom Varikiom.

(Tanjug)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.