UŽIVO Predsednik Srbije: Srbiju danas svi poštuju i cene; Fondacija Dragica Nikolić najveći dobrotvor

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Predsednik Srbije: Srbiju danas svi poštuju i cene; Fondacija "Dragica Nikolić" najveći dobrotvor

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da se za pet godina koliko je na ovoj funkciji slika o Srbiji preokrenula i da je naša država vraćena u red onih koje svi poštuju i cene.

On je na novogodišnjoj konferenciji za novinare izjavio da nije pravio neprijatelje ni suprarnike, ali da je i pored toga on, njegova porodica i saradnici, napadani u medijima.

On je posebno izdvojio svoju suprugu Dragicu i njenu fondaciju "Dragica Nikolić" za koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao da je najveći dobrotvor u Srbiji u kojoj je donirala 1,2 milijarde dinara.

- To je dobročinstvo nemerljivo u Srbiji - rekao je Nikolić i najavio da će on i njegova porodica nastaviti da pomažu.

Navodeći da to nije novac ni iz budžeta ni iz javnih preduzeća, Nikolić je rekao da je Agenciji za borbu protiv korupcije dostavljen spisak svih donatora Fondacije "Dragica Nikolić" ali pod uslovom da ne objave njihova imena, osim ako se utvrdi da ima elemenata korupcije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.