Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trišić: Meta su Vučić i Nikolić

BEOGRAD -

Strateški ciljevi akcije javnog kompromitovanja Ivice Dačića i obaranja Vlade Srbije zapravo su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, smatra glavni urednik nedeljnika Akter Tihomir Trišić i napominje da nije na njemu da to obrazlaže, "niti je to ovog časa javni i državni interes".

Trišić je Kuriru izjavio da " >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ivica Dačić mora, u saradnji s nadležnim bezbednosnim i pravosudnim institucijama, da raščisti detaljno tu priču o susretima s pripadnicima klana Darka Šarića tokom 2008-2009. godine".

"Mora da se u nadležnim institucijama sistema razjasni zašto se susreo s tim ljudima, kakav je bio karakter tih kontakata, kao i da se razjasni zašto to Miodrag Rakić nije raščistio u protekle četiri godine", objasnio je Trišić.

Prema Trišićevoj oceni, Rakić "danas zloupotrebljava službene podatke i obaveštajno-bezbednosna saznanja koja je stekao na položaju šefa Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kako bi putem medijske akcije, selektivnim i iskrivljenim interpretacijama obaveštajnih podataka, politički uništio Ivicu Dačića, a samim tim proizveo i pad Vlade".

Trišić nije želeo da obrazlaže zašto misli da su glavne mete ove akcije Vučić i Nikolić, precizirajući da to nije na njemu, niti je to ovog časa javni i državni interes.

Sačekajmo još malo, neko će već građanima Srbije odgovoriti na to pitanje, rekao je Trišić i "apelovao na lidera DS Dragana Đilasa da svede političku borbu u regularne tokove i otkaže protivpravne obaveštajno bezbednosne 'usluge' Miodraga Rakića".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.