Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2021, 18:32

Tomislav i Dragica Nikolić u bolnici, ispred sobe ih čuva obezbeđenje

Nekadašnji predsednik i prva dama Srbije, Tomislav i Dragica Nikolić, obeleli su od koronavirusa i primljeni su u bolnicu „Dragiša Mišović“. Sa njima je u bolnicu primljen i jedan pripadnik njihovog obezbeđenja.
Informacije koje kruže govore da je bračni par stabilno, ali da je Tomislav Nikolić „zaradio“ obostranu upalu pluća zbog čega prima terapiju kiseonikom. Dragica je mnogo stabilnije i ukoliko ne bude bilo iznenadnog pogoršanja, već sutra će moći kući, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Kurir.
Ovaj list navodi da su Nikolići zajedno u sobi, a da se ispred njihovih vrata nalazi obezbeđenje.
Deluje kao da se više plaše neke nenajavljene posete od smtonosnog koronavirusa.
Ja još uvek čekam onu Lončarevu domaću ljutu, vakcinu sa Torlaka

Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

OGLASIO SE TOMA NIKOLIĆ IZ BOLNICE: Poslao je svima SNAŽNU poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021

Nikolić, ima obostranu upalu pluća, i trenutno je na kiseoničkoj potpori od dva litra...Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica primljeni su danas u bolnicu "Dragiša Mišović" zbog korona virusa...Na pitanje da lije dobro i da li mu je stanje ozbiljno, Nikolić je kratko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.