Tomislav Nikolić ne ide u Srebrenicu

Izvor: Danas, 19.Maj.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić ne ide u Srebrenicu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odbio je poziv da prisustvuje obeležavanju dvadeset godina od genocida u Srebrenici. Kako je Danasu rečeno na Andrićevom vencu, predsednik Nikolić ne planira da 11. jula otputuje u Potočare.

Državni vrh van zemlje

Veliki broj najviših državnih zvaničnika juče nije bio u zemlji već su se svi nalazili u diplomatskim posetama. Premijer Srbije Aleksandar Vučić boravio je u Berlinu u poseti Bundestagu, predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Tomislav Nikolić nalazi se u Havani, dok je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković boravila u Alžiru. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nalazio se tokom jučerašnjeg dana u Tirani, a šef diplomatije Ivica Dačić bio je u Briselu, dok je potpredsednik Vlade Rasim Ljajić boravio u Iranu.

Odlikovan za obrazovanje i nauku

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovan je juče, tokom dvodnevne posete Kubi, najvišim odlikovanjem "Hose Marti" za doprinos svetskom miru, obrazovanju, kulturi i nauci. Njegova supruga Dragica Nikolić treba da poseti bolnicu za majku i dete "Ramon Gonzales Coro", kojoj će donirati opremu za bebe, dok će školi za decu sa posebnim potrebama "Siera Maestra" donirati laptopove.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.