Tomini blokiraju Skupštinu

Izvor: Kurir, 03.Feb.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomini blokiraju Skupštinu

BEOGRAD - Sporan prelazak tri poslanika SNS, Veroljuba Arsića, Jelene Budimirović i Igora Bečića, iz SRS u novu stranku Tomislava Nikolića mogao bi da bude povod za novu blokadu parlamenta. Naime, vrh SNS odlučio je da, ukoliko im se ovi mandati oduzmu i vrate radikalima, krene u opstrukciji rada parlamenta javljanjem po poslovniku. Nikolić, doduše, i dalje veruje da će uspeti da sačuva ove mandate.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Naprednjaci blokiraju Skupštinu?

Izvor: B92, 02.Feb.2009, 02:37

Beograd -- Naprednjaci će blokirati rad parlamenta ako Administrativni odbor oduzme tri mandata poslanicima iz njihovog kluba, saznaju "Novosti" u Skupštini...U slučaju da budu oduzeti mandati troje bivših radikala - Veroljuba Arsića, Jelene Budimirović i Igora Bečića, koji su prešli u poslanički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.