Sutra svečano otvaranje Kineske banke u Beogradu

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra svečano otvaranje Kineske banke u Beogradu

Svečanom otvaranju Kineske banke (Bank of China), sutra će prisustvovati i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Predsednik Srbije će najpre u Palati Srbija održati satanak sa predsednikom Upravnog odbora Kineske banke Tian Guolia.

Svečana ceremonija otvaranja banke biće održana u Centralnom holu ispred mozaika u Palati Srbija, a nakon toga predsednik Nikolić će obići prostorije banke u Bulevaru Zorana Ðinđića 2a.

Sastanak predsednika Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i predsednika Upravnog odbora Kineske banke počeće u 9 sati, a za 11 sati su predviđene izjave za medije u prostorijama banke.

To je peta najveća banka na svetu, i u početku će finansirati kineske i srpske kompanije koje će zajednički nastupati i na trećim tržištima, a plan je da pruža usluge i stanovništvu.

Banka će u Srbiji poslovati pod imenom Bank of China Srbija, akcionarsko društvo Beograd.

To će biti prva kineska banka koja radi u Srbiji i biće centrala za Balkan i istočnu i zapadnu Evropu.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

U subotu svečano otvaranje Kineske banke u Beogradu

Izvor: BKTV News, 20.Jan.2017, 02:07

Svečanom otvaranju Kineske banke (Bank of China), u subotu će prisustvovati i predsednik Srbije Tomislav Nikolić. ..Predsednik Srbije će najpre u Palati Srbija održati satanak sa predsednikom Upravnog odbora Kineske banke Tian Guolia...Svečana ceremonija otvaranja banke biće održana u Centralnom...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.