Nikolić: Sud o novom sastavu vlade daće građani

Izvor: Studio B, 31.Avg.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Sud o novom sastavu vlade daće građani

Predsednik Srbije Tomislav Nikoić kaže da će sud o novom sastavu vlade dati građani kada budu živeli onako kako vlada bude odredila.

Nikolić je, odgovarajući na pitanja novinara, šta misli o novom sastavu vlade i koliko će "izdržati" rekao:

"O novom sastavu vlade danas će da se izjasni skupština, a onda građani kada budu živeli onako kako vlada bude odredila stvarajući im uslove za život".

 

Nikolić je, prilikom obilaska Rubinovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vinograda u Bačini kod Varvarina, rekao da on može samo da pomogne svakoj vladi koja bude izabrana i da upravo to i čini radeći na izgradnji ugleda Srbije u svetu.

"Mislim da mogu mnogo toga da uradim na ugledu Srbije u svetu i na omogućavanju da vlada obezbedi mnogo više poslova u inostranstvu nego do sada i to ne samo kroz kredite već i kroz koncesije za ogromne objekte koje ćemo da gradimo", kazao je Nikolić.

 

Sve ostalo, dodao je on, u rukama je Vlade Srbije i skupštine koja donosi zakone na predlog vlade.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sud o novom sastavu Vlade daće građani"

Izvor: RTS, 31.Avg.2013

O novom sastavu Vlade izjasniće se Skupština, a onda i građani, kaže predsednik Tomislav Nikolić. Smatra da će se nova vlada snaći i imati u vidu da je poljoprivreda osnov u koju treba ulagati. ..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će sud o novom sastavu Vlade dati građani kada...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.