Stefanović u utorak o prisluškivanju Vučiča i Nikolića

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović u utorak o prisluškivanju Vučiča i Nikolića

Šef Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti Nebojša Stefanović objaviće sve podatke o prisluškivanju Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

Podatke o prisluškivanju dok su Vučić i Nikolić bili opozicija objaviće na konferenciji za novinare u utorak 30. jula, navodi Kurir.

Stefanović će istovremeno predočiti javnosti kako je tadašnji režim prisluškivao političke protivnike i demantovati navode Borisa Tadića, sadašnjeg predsednika SDS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i lidera nekadašnjeg režima.

Kako se navodi, Tadić je danas na konferenciji pozvao Vučića da predoči dokaze o svojim tvrdnjama da su on i Nikolić bili prisluškivani dok su bili u opoziciji, navodeći da će javnost imati priliku da se suoči sa još jednom neverovatnom optužbom ukoliko Vučić ne pruži dokaze.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nebojša Stefanović objaviće u utorak sve o PRISLUŠKIVANJU Aleksandra VUČIĆA i Tomislava NIKOLIĆA u vreme dok su bili opozicija!

Izvor: RTV Pink, 26.Jul.2019

Šef Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti Nebojša Stefanović izneće na konferenciji za medije u utorak 30. jula sve podatke o prisluškivanju Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića u vreme dok su bili u opoziciji.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.