Rat doskorašnjih saboraca: dokaze protiv Nikolića SRS-u dostavio Vučić?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat doskorašnjih saboraca: dokaze protiv Nikolića SRS-u dostavio Vučić?

BEOGRAD - Funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS) Zoran Krasić izjavio je danas da je ta stranka sav materijal protiv Tomislava Nikolića dobila od potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića.

Krasić je na konferenciji za novinare rekao da im je Vučić dostavio transkripte tajnog razgovora Nikolića i Borisa Tadića, kao i određene fotografije.

Komentarišući jučerašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << događaje u Hrtkovcima, Krasić je rekao da SRS tamo nije organizovala nikakav skup i da je celu priču "iskonstruisao" Vučić.

Paranoidne tvrdnje o Šešelju

Dodao je da nije tačno da je Šešelj iz zatvora u Hagu naručio atentat na bilo koga i istakao da se svi razgovori predsednika SRS slušaju i prisluškuju.

"Niko u Hagu ne zna za to, ali zna Aleksandar Vučić", kazao je on dodajući da su u pitanju "paranoidne tvrdnje".

Krasić je istakao da cela ta priča ima za cilj da se omogući "likvidacija" Šešelja u Hagu i da su u tom slučaju Vučić i Nikolić "pomagači".

Model za jačanje tužilaštva

Dodao je i da je predsedniku SRS produžena zabrana komuniciranja sa članovima njegovog tima za odbranu još mesec dana kako bi Tužilaštvo Haškog tribunala ojačalo svoju poziciju.

"Do sada je Šešelj imao 11 meseci zabranu komuniciranja. Od toga sedam meseci je važila potpuna zabrana komuniciranja sa ljudima van tribunala", naveo je on i dodao da su za šeset godina lideru radikala povređena sva prava predviđena međunarodnim aktima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.