Predsednik demantovao da je odlikovao Amadeus bend

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jun.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik demantovao da je odlikovao Amadeus bend

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić demantovao je danas da je odlikovao Amadeus bend i istakao da su "pojedini tabloidi iskoristili neistinu o odlikovanju" kao povod za napad u okviru kampanje protiv njega.

"Predsednik se sastao i razgovarao sa članovima Amadeus benda, kao što to čini i sa brojnim drugim učesnicima javnog života Srbije. Amadeus bend nije odlikovan, a posebno nije odlikovan usmeno, što >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i ne postoji kao ustavna kategorija. Pojedini tabloidi su iskoristili neistinu o odlikovanju kao povod za još jedan napad u okviru kampanje protiv predsednika", navodi se u saopštenju iz kabineta predsednika.

Kako su dodali, više je nego očigledno da pojedine tabloide veoma iritira činjenica da predsednik komunicira sa svim segmentima srpskog društva, kao i činjenica da radi u interesu Srbije.

"Ti napadi neće sprečiti predsednika da nastavi da radi u najboljem interesu Srbije kao i do sada", navedeno je iz Nikolićevog kabineta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.