Predsednik Nikolić odlikovao pripadnike Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Nikolić odlikovao pripadnike Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je Centralnu logističku bazu i 224. centar za elektronska dejstva Vojske Srbije Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Centralna logistička baza i 224. centar odlikovani su za "natprosečno, uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u oblasti odbrane i bezbednosti".

Nikolić je za izuzetne zasluge i postignute rezultate u oblasti odbrane i bezbednosti Zlatnom medaljom za zasluge odlikovao vojnog nameštenika Dušana Vukojevića, a Srebrnom medaljom 15 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Zlatnom medaljom za revnosnu službu predsednik Srbije odlikovao je pukovnika Gorana Petkovića i potpukovnika Miliju Raškovića, a Srebrnom medaljom 29 pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva odbrane.

Za izuzetne zasluge u povezivanju i jačanju kulturnih i privrednih veza Rusije i Srbije Nikolić je Zlatnom medaljom za zasluge odlikovao Aleksandra Dibalja, člana Upravnog odbora "Gaspromnjefta".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Odlikovani pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane

Izvor: RTS, 05.Nov.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je Centralnu logističku bazu i 224. centar za elektronska dejstva Vojske Srbije Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku". . Centralna...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.