Potreban sam Srbiji kao i ona meni, ali sve zavisi od Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Potreban sam Srbiji kao i ona meni, ali sve zavisi od Vučića"

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić kazao je da želi da se ponovo kandiduje, a da odluka zavisi od SNS, odnosno lidera stranke Aleksandra Vučića.

On je, na godišnjoj konferenciji za štampu, rekao da nema razlog da se ne kandiduje i da je ubeđen da će se sa Vučićem dogovoriti.

- Ja zaista želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se ponovo kandidujem, a da li ću videćemo. Znam da sam potreban Srbiji i ona meni - kazao je Nikolić.

On je dodao da Vučić vodi SNS a da je i on, kada je bio predsednik stranke, sve rešavao.

- Sve zavisi od dogovora sa Aleksandrom - naglasio je Nikolić.

Poželevši novinarima srećne novogodišnje i božićne praznike, poručio je da će se možda, kada se bude unosio Badnjak u Predsedništvo, već saznati da li se kandiduje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Zaista želim da se kandidujem, sve zavisi od Aleksandra"

Izvor: B92, 26.Dec.2016

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić kazao je da želi da se ponovo kandiduje, a da odluka zavisi od SNS, odnosno od lidera stranke Aleksandra Vučića...On je, na godišnjoj konferenciji za štampu, rekao da nema razlog da se ne kandiduje i da je ubeđen da će se s Vučićem dogovoriti..."Ja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.