Pomoći u rasvetljavanju zločina na KiM

Izvor: Studio B, 19.Okt.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoći u rasvetljavanju zločina na KiM

Država treba da pomogne Udruženju porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM i sličnim udruženjima u borbi da se počinjeni zločini rasvetle, a da se glas tih udruženja čuje i van granica zemlje, poručio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

U razgovoru s predstavnicima Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji i direktorom Kancelarije Vlade Srbije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Kosovo i Metohiju Aleksandrom Vulinom, Nikolić je izrazio punu podršku tom udruženju, saopšteno je iz njegovog kabineta. 

Nikolić i Vulin saglasili su se da je od izuzetne važnosti za Srbiju, a pre svega za porodice žrtava, da se pomogne udruženjima u njihovoj borbi za istinu i da se počinioci ovih gnusnih zločina privedu licu pravde. Zbog toga, kako piše u saopštenju, ceo postupak treba izvesti krajnje pažljivo, uz maksimalno angažovanje države. 

Predstavnici Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji informisali su predsednika Srbije o do sada preduzetim merama i aktivnostima, izdatim publikacijama i dugoj borbi za otkrivanje istine o sudbini članova svojih pororodica.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.