Poljoprivrednici traže od Nikolića da ne potpiše Zakon

Izvor: Press, 31.Dec.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljoprivrednici traže od Nikolića da ne potpiše Zakon

Asocijacija poljoprivrednika zatražila je danas od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ne potpiše izmenjeni Zakon o poljoprivrednom zemljištu tvrdeći da je štetan i da će im oduzeti mogućnost da svojim radom obezbede egzistenciju porodica.
        U otvorenom pismu Nikoliću poljoprivrednici navode da mu se obraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer žele da zaštite zajedničke interese svih građana Srbije.
"Zakon o izmenama i dopunama zakona o poljoprivrednom zemljištu je na zadnjem zasedanju Narodne Skupštine i usvojen.  Usvajanje ovog zakona će nama poljoprivrednim proizvođačima oduzeti mogućnost da svojim radom obezbedimo egzistenciju naših porodica", navodi se u pismu.
Asocijacija poljoprivrednika poručuje da svi snose odgovornost svojim činjenjem za budućnost dece.
"Molimo Vas da podržite naš stav i stanete uz one koji od svog rada žive i žele da tako i ostane", navodi se u pismu.
Izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu je skupština usvojila 29. decembra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.