PRIJEM POVODOM DANA DRŽAVNOSTI Nikolić domaćin Vučiću i Milanu Milutinoviću

Izvor: Blic, 15.Feb.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJEM POVODOM DANA DRŽAVNOSTI Nikolić domaćin Vučiću i Milanu Milutinoviću

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić organizuje večeras prijem povodom Dana državnosti. Prijemu u Predsedništvu Srbije prisustvuju brojne ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života, među kojima su i aktuelni premijer Aleksandar Vučić i bivši predsednik Srbije Milan Milutinović.

Među prvima su na prijem stigli bivši ministar privrede Željko Sertić i direktor policije Vladimir Rebić, bivši direktor EPS-a Aleksandar Obradović, ambasador NR Kine u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Li Mančang, glumac Goran Sultanović i nekadašnji predsednik Srbije Milan Milutinović.

Nešto pre 18 sati na prijem je stigao i premijer Aleksandar Vučić koji je, kako javljaju naši reporteri, takođe stao u red da se pozdravi sa domaćinom prijema, Tomislavom Nikolićem.

Aktuelni premijer i predsednik čestitali su Dan državnosti jedan drugom, uz zagrljaj, a potom su malo i proćaskali.

Među zvanicama su i šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport, ambasador SAD Kajl Skot, ambasador Rusije Aleksdandar Čepurin, princ Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević, princeza Jelisaveta Karađorđević, lider SVM Ištvan Pastor, načelnik Generalštaba Ljubiša Diković, kao i lideri Srba sa Kosova Branimir Stojanović, Dalibor Jevtić i Ljubomir Marić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nema uzmicanja ni povlačenja

Izvor: RTS, 15.Feb.2017

Predsednik Tomislav Nikolić poručio je da Srbija nema prava da se odrekne davno nasleđenih vrednosti i da nema uzmicanja ni povlačenja čak ni kada "vetrovi hoće da vas slome". . Na nama je da branimo i odbranimo nasleđene...

Nastavak na RTS...

PREDSEDNIKU PEVA NA UVCE Ovog folk pevača je Toma Nikolić zvao na proslavu Dana državnosti

Izvor: Blic, 16.Feb.2017, 14:12

Predsednik Srbije, Tomislav Nikolić juče je organizovao prijem povodom Dana državnosti kojem su prisustvovale brojne ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života...Među zvanicama bio je i pevač Milan Topalović Topalko što nikoga nije začudilo s obzirom da njihovo prijateljstvo traje već...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.