Omerović:
Očekujem izvinjenje predsednika svih građana

Izvor: Blic, 26.Jan.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omerović: Očekujem izvinjenje predsednika svih građana

Predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović, izjavio je danas da očekuje da se "predsednik svih građana" Srbije Tomislav Nikolić izvini zbog svoje izjave, kojom je "uvredio sve građane Srbije koji nisu Srbi".

"Suprotno Ustavu deli građane države čiji je predsednik. Mađari, Romi, Albanci, Bošnjaci, Bugari, Slovaci, Hrvati, Crnogorci, Bunjevci, Vlasi, Rusini, Ccesi, Nemci, Slovenci i ostali građani Srbije takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imaju predsednika svoje države Srbije!! Oni su ga birali, a on ih se odriče", naveo je Omerović.

"Očekujem izvinjenje od predsednika svih građana"!! rekao je Omerović u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omerović: Očekujem izvinjenje predsednika svih građana

Izvor: RTS, 26.Jan.2016

. Predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović, izjavio je da očekuje da se "predsednik svih građana" Srbije Tomislav Nikolić izvini zbog svoje izjave, kojom je "uvredio sve građane Srbije koji nisu Srbi".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.