Očekuju nas bolji dani

Izvor: Akter, 30.Dec.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju nas bolji dani

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je građanima da sa malo više optimizma, vere i osmeha na licu možemo da očekujemo ono što će se desiti 2016. godine

Svi do sada ostvareni rezultati, od kako je konstituisana ova vlada, govore u prilog tome da sa malo više optimizma, vere i osmeha na licu možemo da očekujemo ono što će se desiti 2016. godine, izjavio je danas predsednik Srbije Tomislav >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Nikolić, čestitajući građanima Srbije novogodišnje praznike.

Poštovani građani Srbije, nije ništa novo ako vam kažem da je jedna teška godina iza nas. Novo je ako vam kažem da nas očekuju bolji dani, naglasio je Nikolić.

On je ocenio da je otvaranje prvih poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom konačni znak da je Srbija stabilizovana kao država, da je na dobrom putu i da sada sve zavisi od nje i njenih građana.

Nikolić je naglasio da Srbija ima dobre i prijateljske odnose sa svim državama u svetu i da joj to garantuje da će uvek imati oslonac i da neće više imati neprijatelje, nego da će se druge zemlje utrkivati koja više može da joj pomogne u oporavku.

Uveren da govorim ono što vi, možda, vidite i osećate.

Čestitam van nastupajuće praznike sa željom da ih dočekate u krugu porodice. U krugu porodice koja ima više razloga za sreću nego do sada i više nade u bolju budućnost nego do sada, smatra Nikolić.

On je istakao da je doček nove godine u krugu porodice stari srpski običaj i da je uveren da će u 2016. imati mnogo više razloga za radost nego do sada.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Nikolić: Očekuju nas bolji dani

Izvor: Danas, 31.Dec.2015, 00:26

Svi do sada ostvareni rezultati, od kako je konstituisana ova vlada, govore u prilog tome da sa malo više optimizma, vere i osmeha na licu možemo da očekujemo ono što će se desiti 2016. godine, izjavio je u sredu predsednik Srbije Tomislav Nikolić..čestitajući građanima Srbije novogodišnje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.