Nikolićev telegram saučešća Olandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolićev telegram saučešća Olandu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Francuske, Fransoa Olandu, povodom terorističkog napada u Parizu.

"Dragi gospodine predsedniče, užasnuti smo vestima o krvavom piru terorista, najgorih ekstremista, usred Pariza. Saosećamo najdublje sa Vama i gnušamo se ovog užasnog zločina", navodi se u telegramu predsednika Srbije.

"Molimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vas da porodicama stradalih od ruku zločinaca, prenesete najiskrenije saučešće cele Srbije. Molimo se za duše postradalih, na dan našeg najvećeg hrišćanskog praznika - Božića. Stojimo uz bratsku Francusku u ovim teškim trenucima", poručio je Nikolić, prenela je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

U današnjem napadu na redakciju satiričnog lista "Šarli ebdo", u centru Pariza, ubijeno je 10 novinara, među kojima glavni i odgovorni urednik lista, i dvojica policajaca.

Advokat magazina Rišar Malka naveo je da su među 12 ubijenih glavni urednik Stefan Šarbonije, zvani Šarb, i još trojica karikaturista poznatih u celoj Francuskoj kao Kabi, Tinjus i Volinski.
Pogledaj vesti o: Teroristički napad u Parizu

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.