Nikolić u petak u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 15.Jan.2013, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u petak u Crnoj Gori

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u petak, 18. januara, u zvaničnoj poseti Crnoj Gori i razgovarati sa crnogorskim predsednikom Filipom Vujanovićem o unapređenju odnosa dve države, potvrđeno je iz kabineta predsednika Srbije.

Biće to prva zvanična poseta Nikolića od kada je u maju prošle godine izabran za predsednika, javila je Televizija Crne Gore.

Nikolić je nedavno u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za crnogorski Javni servis rekao da zauvek priznaje Crnu Goru kao državu ali ne i razlike između Srba i Crnogoraca, jer smatra da ih nema.

On je tada rekao i da odnosi Srbije i Crne Gore moraju biti mnogo bolji nego u vreme njegovog prethodnika Borisa Tadića, "jer Srbiju i Crnu Goru veže mnogo toga zajedničkog".

Povezane vesti: Đurić: Dačić nastavlja dijalog u interesu Srbije, a Nikolić ne ide u Budvu zbog loše atmosfere Italijanski ministar odbrane Di Paola u poseti Srbiji Hilari Klinton: Mnogo je Srba u Americi, ali želimo da cvetaju i u svojoj zemlji Vujanović zove Nikolića i Jahjagu na samit u Crnoj Gori Vujanović: Nikolić shvatio realnost odnosa između Srbije i Crne Gore

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić u petak u poseti Crnoj Gori

Izvor: B92, 15.Jan.2013

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u petak u zvaničnoj poseti Crnoj Gori, potvrđeno je večeras agenciji Beta u Predsedništvu...Nikolić bi u Crnoj Gori trebalo da se sastane sa crnogorskim predsednikom Filipom Vujanovićem...Kako su objavile Vijesti na svom internet portalu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.