Nikolić u Rimu sa predstavnicima udruženja i društava neurohirurga

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u Rimu sa predstavnicima udruženja i društava neurohirurga

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se u Rimu sa predstavnicima društava i udruženja neurohirurga gde se održava Svetski kongresu neurohirurga, saopšteno je danas iz predsedništva.

Nikolić je razgovarao sa predsednikom Svetske fedaracije neurohiruških društva Jongom Kvan Tuom, predsednikom Svetskog kongresa neurohirurga Frančeskom Tomaselom, počasnim predsednikom Svetske federacije neurohirurgije Mađidom Samiem, novoizabranim predsednikom Svetske federacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Frankom Servadiem i predsednikom Udruženja neurohirurga Srbije i potpredsednikom Udruženja

neurohirurga Jugoistočne Evrope Lukasom Rasulićem.

Na Svetskom kongresu neurohiruga u Rimu predstavljena su najnovija dostignuća u neurohirurgiji u svim subspecijalnostima. Srbija je imala izuzetno zapaženu ulogu u prezenatciji dostignuća u ; nacionalnoj neurohirurgiji, piše u saopštenju.

Kako je navedneo, neurohirurzi sveta su prepoznali srpske neurohirurge kao vodeće stručnjake u unapređenju neurohirurgije. Odali su priznanje Srbiji na doprinosu u razvoju neurohirurgije na globalnom nivou.

Nikolić je bio pokrovitelj osnivačkog kongresa udruženja neurohirurgije Jugoistočne Evrope u Beogradu 2013. godine koji je bio proglašen za jedan od najuspešnijih stručno naučnih skupova na svetu. Predsednik je podržao i prepoznao ulogu Srbije u doprinosu razvoja te oblasti u svetu, piše u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik u Rimu sa uglednim neurohirurzima

Izvor: Mondo, 12.Sep.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se u Rimu sa predstavnicima društava i udruženja neurohirurga gde se održava Svetski kongresu neurohirurga, saopšteno je danas iz predsedništva...Foto: Beta/Miloš Miškov..Nikolić je razgovarao sa predsednikom Svetske fedaracije neurohiruških društva...

Nastavak na Mondo...

Nikolić u Rimu sa neurohirurzima

Izvor: Akter, 12.Sep.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se u Rimu sa predstavnicima društava i udruženja neurohirurga gde se održava Svetski kongresu neurohirurga..Nikolić je razgovarao sa predsednikom Svetske fedaracije neurohiruških društva Jongom Kvan Tuom, predsednikom Svetskog kongresa neurohirurga Frančeskom...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.