Nikolić u Njujorku od 22. do 26. septembra

Izvor: RTS, 19.Sep.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić u Njujorku od 22. do 26. septembra

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće od 22. do 26. septembra u radnoj poseti Njujorku, gde će učestvovati na 69. zasedanju Generalne skupštine UN, učestvovati na Samitu o klimi i imati brojne bilateralne sastanke.

Nikolić će u Njujorku imati sastanke sa generalnim sekretarom UN Ban Kimunom, predsednikom Slovenije Borutom Pahorom, predsednikom Letonije Andrisom Berzinšom, predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Slovačke Andrejom Kiskom, predsednikom Poljske Bronislavom Komorovskim, predsednikom Egipta Abdelom Fatahom al Sisijem, kao i sa šefovima delegacija drugih država, najavljeno je iz Pres službe predsednika Republike.

Nikolić će, u utorak 23. septembra govoriti na Samitu o klimi. Samitom će predsedavati predsednici Francuske i Perua, prenosi Tanjug.

U petak, 26. septembra, Nikolić će učestvovati na 69. zasedanju Generalne skupštine UN.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić putuje u Njujork

Izvor: Blic, 19.Sep.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće od 22. do 26. septembra u radnoj poseti Njujorku, gde će učestvovati na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, saopšteno je danas iz njegovog kabineta...Nikolić će u utorak 23. septembra 2014. govoriti na Samitu o klimi, kojim će predsedavati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.