Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Sep.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić se neće rukovati sa Tačijem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće se rukovati sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju Generalne skupštine UN, saopšteno je iz njegovog kabineta demantujući navode prištinskih medija. Radio-televizija Kosova je takvu mogućnost najavila pre dva dana pozivajući se na izvore iz kabineta kosovskog premijera Tačija, uz napomenu da bi Nikolić i Tači mogli da se rukuju ako na tome budu insistirali predstavnici SAD.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Šalju Jahjagu da bi se rukovala s Nikolićem?!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2012, 12:02

Zamenik premijera Kosova Hajredin Kuči rekao je da predsednica Kosova može da vodi razgovore..PRIŠTINA - Razgovori sa Srbijom mogli bi biti dovedeni u pitanje pošto predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne želi da se rukuje sa premijerom Hašimom Tačijem zbog čega vladajuća Demokratska partija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.