Nikolić sa premijerom Kine: Poboljšanje mehanizama zajedničke saradnje

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sa premijerom Kine: Poboljšanje mehanizama zajedničke saradnje

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas u Pekingu sa kineskim premijerom Li Kećijangom. Oni su, između ostalog. razgovarali o poboljšanju mehanizama saradnje u okviru Inicijative "16+1".

Uspostavljanje foruma 16+1 inicirala je NR Kina u cilju intenziviranja i proširenja saradnje sa 11 zemalja članica Evropske unije i pet balkanskih zemalja u oblasti u oblasti investicija, transporta, finansija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << , nauke, obrazovanja i kulture.

 Dvojica zvaničnika takođe su se složila da ubrzaju i napredak svog sveobuhvatnog strateškog partnerstva. Nikolić će se sastati i sa predsednikom Svekineskog narodnog kongresa Džangom Deđiangom.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.